Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 16.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 275

 Досить часто люди, які шукають роботу за сприяння служби зайнятості, потребують підвищення кваліфікації, перепідготовки, а іноді й здобуття нової професії, яка є потрібною на ринку праці. Такі послуги можна отримати в службі зайнятості, де запропонують скористатись програмою професійного навчання. Одним із основних завдань в роботі  Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості зайнятості є налагодження тісної співпраці з роботодавцями для задоволення їх кадрових потреб, зокрема шляхом організації та проведення професійного навчання безробітних. В умовах сучасного ринку праці надзвичайно важливими стали розуміння та готовність працівника навчатися та підвищувати кваліфікацію упродовж  всієї своєї діяльності.

  З року в рік вже стало традицією перед початком опалювального сезону проводити щорічну перевірку знань для працівників котелень шляхом підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення з подальшим працевлаштуванням.

Цього року  Заставнівська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості плідно співпрацює з Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти ДСЗУ. 09.09.2021 розпочато навчання за навчальною програмою « Щорічна повторна перевірка знань операторів котельні». У свою чергу навчальний заклад залучив до навчання кваліфікованих викладачів, які ознайомив слухачів з новітніми технологіями.

Після проходження навчання у операторів котелень буде проведено перевірку знань за участю спеціалістів з охорони праці , складені протоколи перевірки знань та атестовані працівники котельнь отримають допуск до роботи та посвідчення про проходження навчання.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь