Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Дата: 23.05.2024 10:13
Кількість переглядів: 43

 

 

Міжнародний день захисту дітей

 

У межах виконання Державної цільової соціальної програми національнопатріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30.06.2021 № 673, передбачено залучення дітей і молоді, неформальних рухів молоді до участі у заходах і проєктах з національнопатріотичного виховання.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та з метою формування моральноетичних цінностей, позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; всебічної підтримки талановитої молоді, сприяння її самореалізації та розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності в умовах визвольної боротьби Українського народу Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією творчої підтримки молоді організовано проведення XVІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф». 

Чернівецьким РС № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області забезпечено участь неповнолітнього суб’єкта пробації, який перебуває на обліку, до конкурсу шляхом направлення його електронної копії роботи на електронну адресу відповідного вебсайту.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь