Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТАРТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 12.07.2024 12:30
Кількість переглядів: 67

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту 

“Детальний план території площею 3,4 га в межах села Васловівці Горішньошеровецької територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області”

(Для будівництва та обслуговування будівель та споруд релігійних та громадських організацій (Жіночого монастиря Преображення Господнього (ЧБЄ ПЦУ)

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Документом державного планування “Детальний план території площею 3,4 га в межах села Васловівці Горішньошеровецької територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області” передбачається можливість будівництва будівель та споруд релігійних та громадських організацій (Жіночого монастиря Преображення Господнього (ЧБЄ ПЦУ) в с. Васловівці.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Виконавчий комітет Горішньошеровецької сільської ради, Чернівецького району, Чернівецької  області.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

громадське обговорення починається з  12.07.2024  року  і  триває  до 11.08.2024 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 12.08.2024р. о 10:00 в приміщенні Горішньошеровецької сільської ради за адресою: с. Горішні Шерівці, вул. Задубрівська, 1.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

        Ознайомитись з проектом детального плану та  розділом СЕО можна у  виконавчому комітеті Горішньошеровецької с/ради щовівторка з 14.00 до 17.00 та щоп’ятниці з 10.00 до 13.00. Матеріали проекту детального плану території та звіту СЕО також розміщені на WEB-сайті: grsh-gromada.gov.ua

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Виконавчий комітет Горішньошеровецької сільської ради. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 59452, Чернівецька обл., Чернівецький р-н, с. Горішні Шерівці, вул. Задубрівська, 1. Тел./факс: +380(3737)2-93-42. Контактний e-mail: Gr_sherivzh@ukr.net . Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 12.07.2024р. по 11.08.2024р.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Проведення транскордонних консультацій не потребує.

https://rada.info/upload/users_files/04417174/9e8566b3842e36c169657daef1bdf24f.pdf


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь