Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заставнівська філія обласного центру зайнятості

Дата: 26.10.2021 10:01
Кількість переглядів: 292

Презентація підприємства  Аутомотів Електрік Україна.

У Заставнівській районні філії Чернівецького обласного центру зайнятості  25.10.2021 року відбулася  презентація підприємства  Аутомотів Електрік Україна . Дана компанія є одним із представництв компанії PRETTL automotive на ринку праці України. Завдяки високій якості кабельної продукції, що виготовляється, компанія PRETTL є надійним партнером для виробників автомобілів. Кабелі компанії користуються незмінним попитом, при цьому високі стандарти виготовлення та відповідне їм обладнання сприяють відкриттю нових перспектив, подальшому розвитку технологій і внесення суттєвого внеску в майбутній успіх. Саме тому презентація даної компанії важлива для процесу працевлаштування безробітних.

Питання  працевлаштування безробітних найголовніше в роботі районної філії, ми максимально працюємо з роботодавцями  та безробітними  й організовуємо дані презентаці. 

  Клієнти центру зайнятості мали можливість детально ознайомитись з умовами праці на підприємстві, про обов’язки працівників, можливості навчання на виробництві, рівень заробітної плати, та про весь пакет соціальних умов та гарантій котрі отримують працівники заводу.

Претендентам на вакантні посади, яких зацікавили пропозиції роботодавця, запропонували пройти співбесіду, з метою подальшого працевлаштування та можливість пройти стажування безпосередньо на робочому місці.

«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Компанія «Аутомотів Електрік Україна» забезпечує безпечні та сучасні умови праці, офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет, перевезення працівників (дім-робота-дім), фітнес за рахунок підприємства, харчування, дружній колектив, навчання та перепідготовку, розвиток та кар’єрний ріст, конкурентну заробітну плату.

Якшо Вас цікавить інформація щодо працевлаштування в Аутомотів Електрік Україна в звертайтесь до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ тел.. 03737-3-17-97, 03737-3-19-80.

Ми завжди готові Вам допомогти.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь