Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заставнівська філія обласного центру зайнятості

Дата: 05.11.2021 17:15
Кількість переглядів: 312

Збережемо добробут жителів краю

         Ефективна співпраця служби зайнятості з роботодавцями для забезпечення їхніх потреб в персоналі є запорукою збереження робочих місць та забезпечення добробуту жителів регіону. Прикладом такої співпраці на Заставнівщині є комплекс послуг з добору працівників для селянського фермерського господарства «Клен 2001».

         СФГ «Клен 2001» більше 20 років вирощує зернові, технічні культури та овочі. У господарстві вдало поєднують інноваційні технології з регіональними традиціями вирощування рослин, зосереджуючись на тих видах та сортах, які адаптовані до місцевого ґрунту та користуються попитом у населення регіону.

         Для забезпечення потреб роботодавців у кваліфікованих працівниках, фахівці Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості запропонували роботодавцю стажувати кандидатів на вакансії безпосередньо на робочих місцях. Зокрема, у 2021 році на СФГ «Клен 2001» двоє безробітних стажувалися на посадах агрономів, а згодом були працевлаштовані. Загалом у 2021 році фахівці філії працевлаштували 15 безробітних, семеро з них – на робочі місця, що мали тимчасовий характер.

         За словами керівника СФГ «Клен 2001» Сергія Лучика багатьом людям працездатного віку в сільській місцевості важко знайти роботу, а завдяки співпраці з службою зайнятості та інвестиціям в розвиток сільськогосподарських підприємств жителі сільської місцевості мають можливість працювати в рідному селі, бути з сім’єю, родиною, та залишатись в Україні.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь