Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заставнівська філія обласного центру зайнятості

Дата: 10.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 299

У службі зайнятості запроваджують нову модель надання клієнтоорієнтованих послуг

         У службі зайнятості стартує експериментальний проєкт щодо впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг центрами зайнятості. 8 грудня 2021 року директори, заступники директорів, начальники відділів філій Чернівецького обласного центру зайнятості пройшли навчання.

         Директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко, звертаючись до учасників навчання, зазначила: «Нова модель надання послуг клієнтам служби зайнятості покликана сконцентрувати діяльність фахівців, зокрема кар’єрних радників, консультантів роботодавців, спеціалізованих кар’єрних радників та адміністраторів, на застосуванні комплексного підходу в роботі та ефективній взаємодії, що забезпечить успішне працевлаштування безробітних та задовільнить кадрову потребу роботодавців».

         Нову модель надання клієнтоорієнтованих послуг презентувала начальниця відділу організації сприяння працевлаштуванню Оксана Симак. Зокрема, йшлося про алгоритм дій адміністратора філії,  кар’єрного радника, спеціалізованого кар’єрного радника з питань інклюзивного працевлаштування, а також їхню взаємодію в робочому процесі відповідно до нової моделі.

         Фахівці служби зайнятості обговорювали ситуативні моменти. Зокрема, в яких випадках і що саме слід пропонувати клієнтам служби зайнятості задля успішного працевлаштування безробітного.

          Як відбуватиметься професійна орієнтація та професійне навчання клієнтів служби зайнятості відповідно до нової моделі надання послуг розповіли начальниця відділу організації профорієнтації Ірина Гончарук та начальниця відділу організації профнавчання Наталія Кисільова.

         Щодо процедури оформлення дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства та вимог до документів, які подають роботодавці для цього, поінформувала фахівчиня відділу організації надання послуг роботодавцям Чернівецького ОЦЗ Вікторія Семенюк.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь