Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 14.02.2022 14:57
Кількість переглядів: 180

Як визначити свії переваги при складанні резюме.

Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуках роботи, тому основним завданням фахівців Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ є допомога кожному безробітному оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої роботи в найкоротші терміни. Складання резюме являється одним з найважливіших кроків в процесі пошуку роботи, адже це візитна картка особи, від якої, в значній мірі, залежать шанси на отримання бажаної роботи. Резюме має показати  вартість безробітного як фахівця. Щоб роботодавцю захотілось взяти безробітного до роботи! Треба думайте про резюме як про товар, який потрібно продати, щоб заробити! Сьогодні існує конкурентний попит на робочі місця, тому важливо побачити і зрозуміти свої переваги, освоїти нові методи і техніки. Служба зайнятості пропонує отримати знання і ознайомитись з технікою складання резюме.

Правильно скласти резюме вам допоможуть на  тренінгу з техніки пошуку роботи спеціалісти районної філії. «Правильно, грамотно, акуратно складене резюме дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про безробітних, як претендентів на роботу та прийняти рішення про призначення особистої зустрічі, що може прискорити працевлаштування»  - зазначила фахівець районної філії Антоніна Старко. Існує безліч сервісів, які допоможуть вам скласти резюме. Але не завжди таке резюме допоможе вам знайти хорошу, високооплачувана робота. Біда в тому, що люди пишуть резюме під копірку. З одного боку, є певні правила складання резюме, але з іншого, важливо мати індивідуальний почерк. Резюме потрібно скласти так, щоб вас помітили серед загального потоку конкурентів. В Заставнівські районній філії Чернівецького ОЦЗ навчать, як правильно скласти резюме і краще презентувати роботодавцю.

 У ході тренінгу 7 безробітних склали свої резюме, які допоможуть їм активніще пропонувати свої професійні якості роботодавцю і прискорити своє працевлаштування.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь