Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 22.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 199

 

Основні  алгоритми  співпраці обговорили на спільній зустрічі  провідний  юрисконсульт     

Заставнівської  районної  філії  Чернівецького ОЦЗ в особі  – Бучинської Ольги Сергіївни, та представників    Заставнівського   РВ   ДВС   Південно- Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальника   Віктора  Гумена , та державний виконавець  - Цуркан Олексій Миколайович.

Наші організації обєднались з метою проведення інформаційних заходів, які сприятимуть скорішому працевлаштуванню та інформування населення , зокрема боржників з виплати аліментів , про актуальні вакансії .

В Заставнівському  РВ ДВС є понад  539  виконавчих проваджень, станом на 01.02.2022 р. стосовно аліментів , виплата яких  не  здійснюється через відсутність у боржника постійної  роботи.           

  В ході, розмови сторонами була обговорена низка питань взаємодії  двох  державних служб та прийняті рішення  , про активне залучення боржників  , що мають заборгованість зі сплати аліментів до пошуку роботи та працевлаштування. Особистого відвідування Заставнівської районної філії.

    До розмови долучився, адвокат  Данищук Василь Вячеславович який розповів, не лише про юридичні моменти . Зазначивши що - : «Неважливо яке питання підлягає розгляду : розлучення, підписання шлюбного договору , стягнення аліментів . Адвокат окрім надання юридичних послуг , повинен бути ще й психологом , адже будь який сімейний спір – це емоції та переживання клієнта.»

Співпраця  між Заставнівською районною філією  Чернівецького  ОЦЗ та виконавчою службою залишається ключовим напрямком – своєчасна  інформаційна   взаємодія  двох відомств та проведення  спільних заходів дасть змогу забезпечити належні та довготривалі відносини.

Головний принцип діяльності державної служби  зайнятості – це індивідуалізований підхід до оцінки потреб і можливостей  кожної людини та надання максимальної допомоги у працевлаштуванні та укомплетуванні вакансій з максимальною допомогою людині , яка звертається за працевлаштуванням.

22.02.2022 р.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь