Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 02.06.2022 10:58
Кількість переглядів: 128

На Буковині 455 вакансій, з них - сотня для «білих комірців»

У базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості зареєстровано 455 актуальних вакансій, більшість з них за робітничими професіями. Водночас є ряд пропозицій роботи для фахівців з вищою освітою. Таких вакансій майже сотня, з  оплатою від 8 до 20 тис.грн.

  • Згідно чинного законодавства в умовах воєнного стану для безробітного підходящою вважається робота, оплата якої є не нижче розміру заробітної плати за останнім місцем роботи для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного впродовж 30 календарних днів з дня надання такого статусу.  Для осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 30 календарних днів або здійснюють пошук роботи вперше, підходящою вважається робота з розміром заробітної плати не нижче розміру мінімальної (для роботи на умовах повного робочого часу), - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Серед «білих комірців» найбільша потреба роботодавців у бухгалтерах, їх потрібно 11, з них – 6 головних бухгалтерів. Оплата від 5 тис грн. за половину ставки до 18 тис.грн.

Лікарів потрібно дев’ятеро, серед них лікарі медицини невідкладних станів, ультразвукової діагностики, сімейні лікарі, акушер-гінеколог, кардіолог, психотерапевт, стоматолог та хірург. Заробітна плата складає від 10 до 20 тис.грн

Є потреба у шести адміністраторах із оплатою від 8 до 12 тис.грн.

Серед затребуваних також  інженер-програміст, кошторисник, технік-технолог (текстильна та легка промисловість), інженер-технолог, головний технолог, інженер-енергетик, фахівець з публічних закупівель, інженер з охорони праці. Заробітна плата на ці пропозиції роботи –  від 8 тис.грн.

З актуальними вакансіями по всій Україні можна ознайомитися у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням  https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється понад дві тисячі  актуальних вакансій. Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот  @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі  онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь