Горішньошеровецька громада
Чернівецька область, Чернівецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 18.08.2022 15:37
Кількість переглядів: 515

Зберігаємо робочі місця разом!

Нещодавно до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ звернувся керівник однієї із громадських організацій із терміновою вакансією для бухгалтера.

Підбір кандидатки завершився успіхом завдяки ефективній та злагодженій взаємодії безробітної, кар’єрного радника, роботодавця та його консультанта. Після відбору резюме та проведеного телефонного інтерв’ю на співбесіду із роботодавцем направлена шукачка роботи із досвідом роботи головного бухгалтера, яка переїхала на Заставнівщину із зони бойових дій.

Також консультант поінформувала як працює державна програма  щодо компенсації роботодавцю витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Таким чином за працевлаштування переселенця роботодавець отримає компенсацію витрат у розмірі 6500 гривень за кожну працевлаштовану особу, за яку сплачується єдиний внесок.

Загальна тривалість компенсації не може перевищувати двох місяців на умовах строкових або безстрокових договорів із заробітною платою не менше мінімальної для всіх роботодавців, крім бюджетних установ.

Цього року місцевий ринок праці має недостатньо ресурсу, щоб створювати нові робочі місця. Тому роботодавці докладають усіх зусиль для збереження раніше створених робочих місць, які забезпечують життєдіяльність їхнього бізнесу. А фахівці філії своєчасно отримують інформацію про вакансії, які виникають через звільнення колишніх працівників. 

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь